Day: September 18, 2022

Ka kryer shkollën me 80 mijë dollarë borxhe, mbeti pa punë, por u bë milioner për një kohë të shkurtër (Metoda e thjeshtë)

Një njeri i Kalifornisë fiton 2.8 milion dollarë të aksioneve të tregtimit nga shtëpia: Si? Kyle Dennis në vitin 2012, kur u diplomua në kolegj kishte 80,000 dollarë borxh për studimet dhe mbeti pa një ofertë pune. Ai i kërkoi mamasë së tij që t’i bënte një vend punë në zyrën e saj të pasurive […]

Lexo më shumë

Shiti makinën për studimet e vajzës, ajo që merr pas 21 vitesh e bën të qa jë

Zotëri Harmen e kishte shitur veturën e tij Ford 2D e prodhuar në vitin 1936 për t’i mbuluar shpenzimet e studimit të vajzës së saj. Makina Ford 2D të vitit 1936 ishte objekti me i shtrejtë që kishte që kur ishte 16 vjeç, por më pas ishte detyruar që ta shiste pasi duheshin para për […]

Lexo më shumë